O Autodesku

Autodesk vse od ustanovitve pred več kot 25 leti velja za pionirja na področju računalniško podprtega načrtovanja (CAD). Naš paradni konj, AutoCAD, je postal sinonim za CAD in standard v večini projektivnih birojev po celem svetu. Tudi na 3D področju imamo vrhunske rešitve za projektiranje v industriji, arhitekturi, gradbeništvu kot tudi v medijski produkciji.  

Danes smo prepoznavni kot vodilni proizvajalec programske opreme za 2D in 3D načrtovanje in medijsko produkcijo. Naša programska oprema je uporabnikom v veliko pomoč pri soočenju z izzivi ki jih prinaša globalno poslovno okolje.

Profil podjetja

Podroben profil podjetja

better_by_design_thumb Boljši po obliki

Načrtovanje, vizualizacija in simulacija dvokoles, mostov in zgradb s pomočjo Autodeskovih tehnologij. Ker izdelek lahko preverijo in optimirajo še preden je fizično izdelan, je proces načrtovanja ekonomičnejši in učinkovitejši kot kadarkoli prej. 
Video

 

Industry reach

Autodesk in njegovi izdelki spreminjajo način dela projektantov. Več kot 10 milijonov arhitektov, inženirjev in digitalnih umetnikov uporablja širok nabor Autodeskovih izdelkov v najrazličnejših dejavnostih. Samo Autodesk lahko svojim uporabnikom ponudi takšno širino in globino pri podpori profesionalnim uporabnikom v praktično vseh industrijskih vejah.

autodesk_ourstory_industryreach_aec_thumb Arhitektura in gradbeništvo

Building Information Modeling (BIM) , omogoča arhitektom in gradbenikom vpogled in korekcije ključnih karakteristik projekta kot so stroški, termini in vplivi na okolje, preden je projekt dejansko izdelan 
Learn more

 

autodesk_ourstory_industryreach_autotrans_thumb Avtomobilska industrija

Proizvajalci vozil in njihovi dobavitelji uporabljajo Autodeskove rešitve za Digital Prototyping pri načrtovanju, modeliranju, preizkušanju in trženju izdelkov preden so ti dejansko izdelani.
Learn more

 

autodesk_ourstory_industryreach_mfg_thumb Proizvodnja 

Od industrijskih naprav do potrošnih izdelkov, Autodeskove rešitve za Digital Prototyping pomagajo proizvajalcem skrajševati čas od ideje do izdelka in optimizirati dobavno verigo. 
Learn more

 

autodesk_ourstory_industryreach_me_thumb0 Mediji in zabava

Autodeskove rešitve na novo definirajo način dela v filmski industriji, izdelavi video iger in televiziji.
Learn more

 

autodesk_ourstory_industryreach_ut_thumb Javna storitvena podjetja in telekomunikacije  

Orodje Autodesk Infrastructure Modelling je v pomoč pri lažji obravnavi zahtevkov strank, hiter odziv na izpade in učinkovito pripravo podatkov za poročila in pomoč pri odločanju.
 Learn more

 

autodesk_ourstory_industryreach_gov_thumb Država, občine in regije 

Načrtovanje prostora in izvedba prostorskih aktov je le eno od področij uporabe Autodeskovih rešitev. 
 Learn more